FCG:n logo kasviseinää vasten
Uutinen

FCG luopuu ympäristökonsultointia tekevästä bulgarialaisesta tytäryhtiöstään

FCG Finnish Consulting Group Oy myy bulgarialaisen tytäryhtiönsä FCG Povvik EAD:n (”FCG Povvik”) johdon yritysostolla. Yhtiön koko osakekanta myydään yksityishenkilöille, mukaan lukien Miroslava Todorovalle, joka on nykyinen FCG Bulgarian maajohtaja ja FCG Povvikin toimitusjohtaja. Kaupan täytäntöönpanon, joka tapahtuu normaaleiden täytäntöönpanoehtojen täytyttyä, odotetaan tapahtuvan vuoden 2024 viimeisen neljänneksen aikana.

Kuten olemme kertoneet kansainvälisen kehityskonsultoinnin myynnin yhteydessä vuoden 2023 lopulla, FCG:n painopiste on Suomen markkinoilla, missä tehtävämme on tukea julkista ja yksityistä sektoria kestävämmän yhteiskunnan rakentamisessa. Kun vauhditamme kasvusuunnitelmiamme, kansainvälisen toimintamme viimeisten osien myynti varmistaa, että keskitymme täysin ydinliiketoimintaamme”, sanoo FCG:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja.

Itsenäisenä yrityksenä voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin keskittyen ja ymmärtäen paikallisia menestystekijöitä Bulgariassa. Odotamme innolla, että voimme jatkaa matkaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa”, sanoo Miroslava Todorova.

FCG POVVIK on yritys, jolla on yli 30 vuoden historia ympäristö- ja johdon konsultoinnissa. FCG POVVIK tarjoaa täyden valikoiman ympäristökonsultointipalveluja kaikille toimialoille sekä asiantuntemusta ympäristö- ja talousanalyyseistä paikallis- ja valtionhallinnolle. FCG POVVIK on aktiivisesti mukana lukuisissa hankkeissa, joita rahoittavat kansainväliset rahoituslaitokset, kuten Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki (EBRD), Maailmanpankki ja Euroopan unionin ohjelmat. Kaupan toteuduttua FCG Pоvvik muuttaa nimensä Povvikiksi.

Lisätiedot

FCG Finnish Consulting Group Oy, Tommi Kajasoja, toimitusjohtaja, haastattelupyynnöt Helena Kariojan kautta (p. 040 662 7373)