Uuden sukupolven organisaatiot eli USO-verkosto on tarjonnut yli kymmenen vuoden ajan yli 80 kunnalle ympäri Suomen tukea organisaatioiden ja johtamisen kehittämisessä.

USO-verkosto on kuntien, Kuntaliiton ja FCG:n vertaisoppimis- ja tukiverkosto, kokemus- ja tutkimustiedon kokoaja sekä paikallisen kehittämistyön konsultoija. Verkoston toimijoina ja kohderyhmänä ovat kuntien poliittinen ja ammatillinen johto sekä kuntien tarpeiden mukaan myös muut sidosryhmät. Monet kehittämisaloitteet ovat vuosien aikana saaneet lähtölaukauksen juuri USO-verkostosta.  

USO on edelläkävijäverkosto, joka tukee kuntia kehittämistyössä

USO-kunnat Suomessa

 

USO-verkostoa ja siihen sisältyviä työpajoja kunnat voivat hyödyntää kehittämistyössään esimerkiksi strategian laadinnassa ja toteuttamisessa, luottamushenkilötyön kehittämisessä tai organisaation uudistuksissa.  USO-verkosto levittää tehokkaasti kuntien hiljaista kokemustietoa ja käytäntöjä osallistujien kesken.

Kuudes USO kausi käynnistyy 2021 – tule mukaan edelläkävijäkuntien joukkoon!

Verkoston teemat kaudelle 2021-2022 ovat

  • kestävä kuntajohtaminen
  • strateginen johtaminen
  • toimiva kaksoisjohtaminen. 

Tutustu USOon tarkemmin - lataa esittely!

Lisätietoa verkostosta Kuntaliiton sivuilta >
Verkostosta vipuvoimaa valtuustokaudelle > Lue Anni Antilan blogi
 

Tutustu myös 


 

Uuden sukupolven organisaatiot - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.