Kuntarekry - kokonaisvaltainen ratkaisu rekrytoinnin eri vaiheisiin

4.2.2020
Ohjelmistot
Ohjelmistot
Rekrytointi
Rekrytointi
Perehdytys
Perehdytys
Johtaminen
Johtaminen
Digipalvelut
Digipalvelut

Kuntarekry tunnetaan Suomen suosituimpana kunta-alan rekrytointiratkaisuna.  Työnantajille se on perinteisesti tarjonnut kustannustehokkaan rekrytointijärjestelmän, joka ottaa huomioon kunta-alan erityistarpeet rekrytoinnin kaikissa eri vaiheissa. Työnhakijoille se tarjoaa loistavan näkyvyyden Suomen julkissektorin työpaikkatarjontaan, olipa kyse vakituisista työsuhteista tai keikkatyöstä.
Kymmenessä vuodessa Kuntarekrystä on kasvanut kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu, ja se pitää sisällään kattavan valikoiman erikoistyökaluja rekrytointiprosessin kaikkiin vaiheisiin työnantajamielikuvan markkinoinnista työnhakijan mobiiliin keikkakalenteriin ja videohaastatteluihin.

Kuntarekry vuonna 2020

Kuntarekry on Suomen julkissektorin työnantajille ennen kaikkea tehokas tapa tavoittaa ja löytää uusi työntekijä. Rekrytoinnin ammattilaiselle se on rekrytointiprosessin rutiineita keventävä rekrytointijärjestelmä sekä mahdollisuus tavoittaa enemmän potentiaalista työvoimaa, olipa organisaatiosi missä päin Suomea tahansa. Sen avulla hoituvat helposti työpaikkailmoitusten laatiminen ja käsittely sekä ketterä viestintä rekrytointi tiimiläisten ja työnhakijoiden välillä. Työpaikkailmoitusten julkaisu eri kanaviin onnistuu myös näppärästi yhdellä julkaisukerralla, niin mobiililaitteella kuin tietokoneella. Ilmoitukset saadaan suoraan TE-palveluiden sekä organisaatiosi verkkosivuille.

Kuntarekry-ohjelmistoasiakkaana saat oikeuden julkaista rajoittamattoman määrän työpaikkailmoituksia Kuntarekry.fi-sivustolle, joka on julkisen sektorin tunnetuin ja suosituin rekrytointimedia. Vuosittain Kuntarekry-sivustolla on yli 2 miljoonaa sivustovierailijaa ja sen avulla työllistyy yli 50 000 työnhakijaa. Tälläkin hetkellä Kuntarekry-portaalissa on tarjolla yli 3000 työpaikkaa eri alojen ammattilaisille.

Lisää työpaikkailmoitustesi houkuttelevuutta lisäämällä niihin videoita, seuraa mitä kautta työnhakijat tulevat ilmoituksellesi ja tee sen avulla räätälöityä rekrytointimarkkinointia tehokkaasti. Hyödynnä yli kahden miljoonan sivustokävijän työnantajaesittelyllesi sekä työpaikkailmoituksillesi antamia arvioita ja luo niiden avulla entistä kiinnostavampaa sisältöä ja saavuta suurempi kohdeyleisö rekrytoinneillesi. Työpaikkailmoitusten QR-koodi helpottaa työnhakijan pääsyä ilmoituksellesi ja myös työpaikkailmoitusten erilaiset somejaot hoituvat muutamalla klikkauksella suoraan Kuntarekry.fi-sivustolta.

 

21225.jpg
ANNE-MARI MOURUKOSKI
Asiakaspalvelupäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 571 7233

Anne-Mari on palvelupäällikkönä FCG Talentilla ja vastaa mm. Kuntarekryn tunnetusti hyvistä palveluista. Anne-Mari on pitkän linjan asiakaspalvelun ammattilainen. Hänen sydäntä lähellä ovat rekrytointijärjestelmä ja siihen liittyvien palveluiden kehittäminen niin, että ne vastaavat kokonaisuudessaan asiakkaiden tarpeita. Anne-Marin työtä ohjaa aina asiakaslähtöisyys - asiakkaalle tulee tarjota sellaista palvelua kuin haluaisi itse saada.